Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 Ocak 2014 Cuma

Monun Gizemi 1 - ArdanınKazanı-

En sevdiğim tür olan fantastik ( Bilimkurgu) tarzı kitaplardan biri olan Monun Gizemi 1
Gülten Dayıoğlunun yazmış olduğu müthiş bir kitap. Tam Aradığım tarzda bir kitaptı ve gerçekten okurken kitaptan kendimi alamıyordum.
Kısa Bir Özet Yazayım kitap hakkında



Bir gün Gülten Dayıoğlu, gençlik ve çocuk kitapları yazarları toplantısına gitmek üzere Avustralya’ya yola çıkar. Avustralya’ya gitmek için bindiği uçakta her haliyle garip ve gizemli bir adamla tanışır. Bu adam bir Genetik Mühendisidir. Gülten Dayıoğlu onunla insan kopyalama üzerine ürperti verici konuşmalar yapar.

Daha sonra o Gülten Dayıoğlu’na yürek hoplatıcı bir serüven aktarır. Bu serüvende Mo yaratığı adlı hem deniz dibinde yaşayabilen, hem karada hem de gökyüzünde yaşayabilen bir canlı vardır. Mo bir metre boyunda, balık gibi oval ve tombul bir bedeni vardır. Yuvarlak başının tam ortasında, dokuz küçük tümsekle çevrili yumruk kadar bir çıkıntısı bulunan olağan üstü bir yaratıktır. Ayrıca gözleri yuvarlarında her yöne dönebilmektedir. Böylece deniz ve göğün derinliklerini, açık seçik görebilmektedir.
Serüvende de Mo yaratığı adlı canlının gizemi ve Defne ile Burç adında iki liseli gencin aşkları anlatılmaktadır.


NOT : Siz de benim gibi bir bilimkurgu hayranıysanız gerçekten size bu kitabı öneririm zaten fiyatı da fazla  bir şey değil.


0 yorum:

Yorum Gönder